Kategorisera | Hästskon, Ungdom

Hästskon oktober 2011

 

Jag heter Linda Rós Gudnadotter och jag är 12 år. Jag började rida när jag var 3-4 år. Hästen jag började rida på heter Tvistur och är 29 år gammal nu. Tvistur går i grisepass och galopp. Jag lärde mej rida lätt på honom i grisepass. Min häst som jag rider på nu heter Snotra. Hon är född hos oss och hon är 8 år gammal. Hon är ett svart litet sto med stjärn och snopp. Henne har jag ridit i ett år nu ungefär. Jag brukar tävla på henne. Hon är jättesnäll men bestämd. Hennes pappa heter Randver frá Nyjabae och hennes mamma heter Sveifla frá Kyrholti. Snotra har fått ett föl som heter Spói. Spóis ägare heter Malin Karlsson. Snotra gillar sina systrar väldigt mycket. Som på en final i somras började hon inte galoppera förrän pappa hade ridit förbi på hennes syster Samtið. Hehe!! För flera år sedan hade jag en häst som hette Vinur. Mamma hade honom i ridskola. Men han blev trött på det så han började slänga av barn. Men han gjorde det inte när man red ut. Så vi sålde honom. Då blev jag jätteledsen men det gick över… som tur var!!!

Jag skickar hästskon vidare till min kompis Sofia Hultqvist i Vallbo.

 

Lämna svar

Kalendarium

2018
27 feb 
Årsmöte
5-6 maj Gaedingakeppni
19-20 maj Vårkval nivå 2
15-17 juni Wången Icelandic Open nivå 1
15-16 juni WIO Light nivå 4
11 aug Gaedingakeppni prova på
8-9 sept Gneisti Open
22-23 sept Gneisti prova på tävling