Kategorisera | Gneisti, Kurser, Nyheter

IceTest introduktionen genomförd

I kväll körde Joanna en introduktion till sekretariatsprogrammet IceTest för 7 alerta deltagare – varav en f.d elev på Dille, 5 nuvarande elever på Dille och en något äldre ”tant” som önskade att hon också kunde gå Islandshästgymnasium, dvs undertecknad. Det var två timmars intressant  korvstoppning (med en kort paus för blodsockerhöjning och koffeinintag)  och allt känns i nuläget inte helt glasklart, men med hjälp av lite självstudier och praktik i sekretariatet ska det nog falla på plats! Tack till Joanna som ställde upp alldeles gratis, och lika stort tack till alla deltagare! Vi ses snart, i en sekretariatskur nära dig….
/Katti

Lämna svar

Kalendarium

2018
27 feb 
Årsmöte
5-6 maj Gaedingakeppni
19-20 maj Vårkval nivå 2
15-17 juni Wången Icelandic Open nivå 1
15-16 juni WIO Light nivå 4
11 aug Gaedingakeppni prova på
8-9 sept Gneisti Open
22-23 sept Gneisti prova på tävling