Kategorisera | Gneisti, Kurser, Nyheter

Passkursen – fjärde och sista delen

Så var passkursen avslutad – det sista kurstillfället fick deltagarna tillbringa utomhus på ovalbanan, och som tur var stod vädrets makter på vår sida och det regnade bara LITE grand. Solen behagade till och med titta fram ganska långa stunder så det var riktigt behagligt.
Ekipagen red två och två medan Gummi instruerade via hörsnäcka – vi åskådare hörde därmed inte allt som sas men vi såg desto mer. Ett och annat visdomsord lyckades man dock snappa upp,  till exempel kom Gummi och Gudni gemensamt fram till att det skulle göra susen om Gudni kunde rida sitt sto med ”lite Parkinson” i vänsterhanden…..
Det har gått framåt för samtliga ekipage och som vanligt blev man grymt ridsugen från läktarplats. En ”spin-off” kurs är redan planerad till hösten – håll utkik efter mer info här på hemsidan! Fler bilder från kursen finns på Gneistis Facebooksida

Ett stort tack till alla som deltagit både med häst och utan, och inte minst till instruktören Gudmundur Einarsson som oförtröttligt delat med sig av sin erfarenhet och kunskap!

/Katti

Lämna svar

Kalendarium

2018
27 feb 
Årsmöte
5-6 maj Gaedingakeppni
19-20 maj Vårkval nivå 2
15-17 juni Wången Icelandic Open nivå 1
15-16 juni WIO Light nivå 4
11 aug Gaedingakeppni prova på
8-9 sept Gneisti Open
22-23 sept Gneisti prova på tävling