Kategorisera | Gneisti

Tävlingssäsongen 2019

Hej kära medlemmar!

Jag som skriver det här inlägget är Isabella Olsson, ansvarig för tävlingsutskottet. Jag har en önskan om att få till en riktigt bra tävlingssäsong nästa år och ber därför er medlemmar om hjälp. Dels vill jag få till ett aktivt tävlingsutskott där vi bör vara en handfull engagerade medlemmar som tillsammans får tävlingarna att bli av. Har du tid över och brinner för Gneistis tävlingssäsong så gå med i vårt tävlingsutskott, skriv ett mail till tavling@gneisti.nu och anmäl dig! Att vara aktiv i utskottet innebär inte att man inte kommer kunna tävla själv, utan att man hjälper till med för- och efterarbete till tävlingarna och att vi hjälps åt så vi alla kan tävla någon gång om vi vill.

Dels önskar jag höra vad ni medlemmar önskar för tävlingssäsong, vad vill ni ha för tävlingar? Har ni något specifikt förslag eller önskemål?  Hur skulle ni önska att säsongen lades upp? Även detta ska ni maila till tävling@gneisti.nu senast sista oktober.

Jag kommer fortsätta använda gruppen Funktionärer i Gneistiland på facebook som informationskanal till alla er som kan tänka sig att hjälpa till som funktionärer under våra tävlingar, och kalla till möten inför offeciella tävlingar.

// Mvh Isabella Olsson

 

 

Lämna svar

Kalendarium

2018
27 feb 
Årsmöte
5-6 maj Gaedingakeppni
19-20 maj Vårkval nivå 2
15-17 juni Wången Icelandic Open nivå 1
15-16 juni WIO Light nivå 4
11 aug Gaedingakeppni prova på
8-9 sept Gneisti Open
22-23 sept Gneisti prova på tävling